Vi kjøper biler

VI KJØPER BILEN DIN

Dersom du skal selge bilen din eller bare lurer på hva den er verdt så vil vi gi deg en konkurranse dyktig pris.  Vi trenger bare litt info om bilen, for eksempel, modell, alder, utstyr, km, tilstand, skader osv. og så gir vi deg en bindende pris fra vår side.  Riktig nok med forbehold om at bilen er slik beskrevet av deg. Er alt i orden så overfører vi pengene samme dagen.

Vi gir gjerne også råd dersom du vurderer å selge bilen privat men vi vil si at i de aller fleste tilfeller er det lettere for deg å selge bilen til oss.  Selger du bilen privat er det du som har ansvar dersom kjøper oppdager problem med bilen og du må bruke tiden din til å annonsere bilen, vise den frem, ordne prøvekjøring, salgs kontrakt osv.  Som sagt, kjøper vi bilen av deg får du pengene på dagen og da er det vi som tar hele ansvaret for videre salg deretter.

KOMMISJONS SALG

I tillegg til at vi kan kjøpe bilen av deg så kan vi også selge den på dine vegne mot kommisjon.  Vi tilbyr meget konkurranse dyktige vilkår for denne løsningen.  Ta gjerne kontakt for å diskutere dette dersom det er av interesse.  Selger vi bilen din mot kommisjon så tar vi hele jobben med annonsering, tar i mot mulige kjøpere, prøvekjøring, finansiering, salgs kontrakt, brukt bil garantier osv.  Du mottar da salgsummen minus vår kommisjon og avtalte kostnader (f.eks preparering og mulige reparasjoner som må utføres). På denne måten kan du oppnå den beste mulige prisen for bilen din…men i motsetning til salg til oss, så får du ikke betalt før bilen er solgt.

Vi hjelper deg med den riktige løsningen som passer for deg

KONTAKT INFORMASJON

DRØBAK BIL AS, Osloveien 63, 1443 Drøbak,  telefon 928 033 88, epost gunnar@drobakbil.no

ÅPNINGS TIDER

mandag – fredag 1000 – 1700

lørdag 1100 – 1500

søndag stengt

Andre tider etter avtale

Back to top