Vi kjøper biler

Skal du selge bilen din så har vi løsningen som er best for deg

VI KJØPER BILEN DIN

Dersom du skal selge bilen din eller bare lurer på hva den er verdt så vil vi gi deg en konkurranse dyktig pris.  Vi trenger bare litt info om bilen, for eksempel, modell, alder, utstyr, km, tilstand, skader osv. og så gir vi deg en bindende pris fra vår side.  Riktig nok med forbehold om at bilen er slik beskrevet av deg. Er alt i orden så overfører vi pengene samme dagen.

Vi gir gjerne også råd dersom du vurderer å selge bilen privat men vi vil si at i de aller fleste tilfeller er det lettere for deg å selge bilen til oss.  Selger du bilen privat er det du som har ansvar dersom kjøper oppdager problem med bilen og du må bruke tiden din til å annonsere bilen, vise den frem, ordne prøvekjøring, salgs kontrakt osv.  Som sagt, kjøper vi bilen av deg får du pengene på dagen og da er det vi som tar hele ansvaret for videre salg deretter.

KOMMISJONS SALG

I tillegg til at vi kan kjøpe bilen av deg så kan vi også selge den på dine vegne mot kommisjon.  Vi tilbyr meget konkurranse dyktige vilkår for denne løsningen.  Ta gjerne kontakt for å diskutere dette dersom det er av interesse.  Selger vi bilen din mot kommisjon så tar vi hele jobben med annonsering, tar i mot mulige kjøpere, prøvekjøring, finansiering, salgs kontrakt, brukt bil garantier osv.  Du mottar da salgsummen minus vår kommisjon og avtalte kostnader (f.eks preparering og mulige reparasjoner som må utføres). På denne måten kan du oppnå den beste mulige prisen for bilen din…men i motsetning til salg til oss, så får du ikke betalt før bilen er solgt.

Vi hjelper deg med den Riktige Løsningen som passer for deg

Ta kontakt for hurtig svar

KONTAKT INFORMASJON

Address:

Drøbak Bil AS
Osloveien 65, 1446 Drøbak

ÅPNINGS TIDER

Hours
Mon: 1000 - 1700
Tue: 1000 - 1700
Wed: 1000 - 1700
Thu: 1000 - 1800
Fri: 1000 - 1700
Sat: 1100 - 1500
Sun: Stengt
Back to top